Trainingen

Aanmelden voor de tennistraining

Aanmelden kan naar keuze via papier of elektronisch:

  • Papier: Print het aanmeldformulier (hier staat de .pdf versie), vul het in en bel de trainer Ivo Smorenburg 06-16534331 om het bij hem in te leveren.
  • Elektronisch: Download het aanmeldformulier (hier staat de .docx versie), vul het in en verstuur het via e-mail naar de trainer Ivo Smorenburg, e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 TennisTrainer3 Icon

Hallo !

Ik ben Ivo Smorenburg en vanaf vandaag ben ik de nieuwe trainer bij T.C. Groot Driene. Sinds vorig jaar zomer ben ik lid van de club en met een aantal van jullie heb ik al kennisgemaakt. Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik sinds 2006 in Hengelo en inmiddels hebben we onze plek hier wel gevonden. Oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam en daar heb ik tussen 1998 en 2006 tennisles gegeven. Hier in Hengelo was ik in 2007 begonnen met de studie toegepaste psychologie en op het moment dat ik daar in 2011 mee klaar was, wilde ik het roer omgooien en me bezighouden met psychologische dingen. Echter ging dat niet zoals ik had verwacht en zodoende ben sinds ik vorig jaar weer terug in tennisland.

De tennislessen zullen worden aangeboden aan zowel jeugdleden als aan seniorleden. In principe zullen de lesdagen plaatsvinden op de dinsdag, woensdag en vrijdag. Mochten deze dagen vol komen te zitten, dan zal er worden uitgekeken naar de overige dagen.

Het lespakket van het voorjaars- en het najaarsseizoen bestaat uit 16 lessen van elk 50 minuten (Zie het aanmeldformulier voor de kosten). Voor de beginnende tennisspelers zijn er leenrackets beschikbaar.

Als je toernooien en/of competitie speelt, kun je me ook benaderen voor speciale wedstrijdtrainingen, waarin de nadruk ligt op het tactische en mentale aspect.

Ik zal regelmatig te vinden zijn op de club. Aarzel niet om me aan te spreken met een bepaalde vraag of opmerking. Ik ben er om te helpen het tennisniveau op te krikken, maar daarnaast wil ik van jullie leren zodat we met z'n allen een mooie en gezonde vereniging kunnen zijn.

Wil je me liever bellen of mailen, dan kan dat respectievelijk op 0616534331 en naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een vriendelijke tennisgroet,
Ivo Smorenburg