Trainingen

Net als bij andere sporten kun je ook bij tennissen trainen. Zonder tennisles is tennissen eigenlijk als beginner nauwelijks te doen. Wat is nu de opzet van de tennislessen of tennistrainingen?

Allereerst is tennisles er voor iedereen. Of je nu beginner, gevorderd, jong, oud of zeer getalenteerd bent, allemaal kun je les of training krijgen. Je kunt tennisles volgen alleen, met zijn tweeën of in een groep van vier, zes of acht personen. Ons uitgangspunt is PLEZIER IN TENNIS te hebben en te houden. We proberen bij het samenstellen van de groepen zoveel mogelijk gelijkwaardige deelnemers te krijgen. Beginners bij beginners, leeftijden zoveel mogelijk bij elkaar etc.

Je kunt je alleen of samen met anderen aanmelden. Als je je alleen aanmeldt en je wilt in een groep trainen, dan proberen wij een groep samen te stellen.

In september en in maart beginnen de nieuwe trainingen.

Heb je belangstelling voor tennistraining, meld dit dan aan de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.