AED

AED  

TCGD beschikt over een AED (automatische externe defibrillator). De AED hangt aan de muur in de toegangshal tot de kleedruimtes. 

De AED wordt jaarlijks onderhouden. Ook worden jaarlijks herhalingstrainingen georganiseerd voor de leden die bevoegd zijn om de AED te bedienen.

Het bestuur verzoekt alle leden, die buiten de vereniging een training kunnen volgen bijv. op het werk of in de wijk, dit ook te doen. Hoe meer leden kunnen reanimeren en een AED bedienen hoe beter het is.

Wil je opgeleid worden tot het gebruik van de AED? Neem dan contact op met Leo de Groot,

Basiscursus reanimeren en AED
Onze vereniging beschikt al enkele jaren over een AED (automatische externe defibrillator). De AED heeft het afgelopen jaar zijn waarde bewezen. Dankzij reanimatie en de inzet van de AED is het leven van één van onze leden gered. Het is belangrijk dat voldoende leden van onze vereniging kunnen reanimeren en de AED bedienen. Als je nog niet kunt reanimeren geef je dan op voor een basiscursus reanimatie en AED bij Leo de Groot, e-mailadres: . Als er voldoende deelnemers zijn voor een groep dan bedragen de kosten €33,75 per persoon. De training wordt gegeven door Twente Hart-safe in ons paviljoen.