Overzicht lidmaatschappen

Overzicht lidmaatschappen

Wil je komen tennissen bij tennisclub Groot Driene? Wat kun je bij ons kiezen:

 • Het snuffellidmaatschap
  Weet je niet zeker of je tennissen leuk vindt ? Maak dan gebruik van ons aanbod om eerst snuffellid te worden. Dan kun je gedurende drie maanden geheel vrijblijvend het tennissen bij ons uitproberen. Beproef onze tennisbanen zelf of neem tegelijk een paar lessen. Bespeur de sfeer in het paviljoen van tennisclub Groot Driene. Na 3 maanden besluit je of je lid wordt.
  De voorwaarden voor het snuffellidmaatschap vind je hier. De kosten ervan vind je hier. Het inschrijfformulier vind je via deze link.
 • Het gewone lidmaatschap
  Leden van tennisclub Groot Driene zijn er in drie leeftijdscategorieën:
  - jeugd; leeftijd tot 18 jaar
  - junior; leeftijd 18 tot en met 21 jaar
  - senior; leeftijd boven 21 jaar
  Peildatum voor de leeftijd is 1 januari
  Leden worden aangemeld bij de KNLTB, je ontvangt een bondspas en je kunt dan meespelen in open toernooien en in diverse competities.
  De kosten van het lidmaatschap en het inschrijfgeld voor de KNLTB vind je hier. Het inschrijfformulier vind je via deze link.
 • Het winterlidmaatschap
  Ben je al lid bij een andere, bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging, maar kun je daar niet gedurende de winter tennissen (bijvoorbeeld omdat de banen dat niet toelaten)? Dan kun je bij tennisclub Groot Driene voor het winterlidmaatschap kiezen en het gehele jaar door tennissen (behoudens tijdens opdooi op onze banen).
  De voorwaarden van het winterlidmaatschap vind je hier. De kosten ervan vind je hier. Het inschrijfformulier vind je via deze link.

Parksleutel:
Om toegang te krijgen tot het tennispark, de banen en in het paviljoen tot de kleedruimtes / toiletten / baanverlichting heb je een parksleutel nodig. De parksleutel wordt in bruikleen gegeven nadat een borg is betaald. Deze borg wordt bij inlevering van de parksleutel gerestitueerd. De kosten van de borg voor de parksleutel vind je hier.